După cum mulți dintre voi știu, am slăbit de-a lungul anului 2008

Yeatman a spus că, cu sprijinul producătorului de medicamente Merck, a contribuit la crearea celui mai mare depozit de date și baze de date despre tumori umane din lume, cu profilarea moleculară cuprinzătoare a aproximativ 20.000 de specimene tumorale pentru a oferi îngrijire personalizată a cancerului utilizând baza de date pentru a găsi pacienții potriviți pentru medicamentul potrivit studii, potrivirea pacienților prin analiza genetică a cancerelor.

"Dar Moffitt nu a fost creat într-un mod pentru a duce acest lucru la nivelul următor," a spus el, menționând că dorește să simplifice gestionarea studiilor clinice prin aducerea farmaciei în comunitate, unde 85% dintre pacienți beneficiază de îngrijire, dar au un acces redus la studii.

Așa că a creat Rețeaua de Cercetare Guardian, pe care a descris-o drept un ecosistem IT de sănătate.

El a spus că construiește o rețea de rețele, înființând sisteme de sănătate în toată țara. Guardian are în prezent mai mult de 80 de spitale din cinci sisteme, dar Yeatman a spus că intenționează să recruteze aproximativ 36 de sisteme cu un număr total de peste 300 de spitale, astfel încât informațiile lor despre pacienți să poată face parte dintr-o bază de date care să potrivească pacienții cu cei din industrie. studii clinice.

Institutul de cancer Schar al Inova

După o carieră medicală care a inclus funcții de cercetare clinică la Universitatea din Wisconsin, Duke, Universitatea din Pittsburgh și Roswell Park, unde a demisionat ca președinte după 7 ani în 2014, Donald L. "Ocolire" Trump, MD, (fără legătură cu magnatul imobiliar și cu speranța prezidențială) a început o nouă provocare în luna ianuarie când a preluat funcția de CEO și director executiv al Inova Dwight și Martha Schar Cancer Institute din nordul Virginiei.

În timpul unui interviu telefonic, Trump a recunoscut unele dintre limitările de a lucra într-un mare centru academic de cancer și a salutat oportunitatea de a dezvolta un program de cancer într-un sistem de sănătate multihospitalar bine gestionat, cu resurse substanțiale, precum și modele de îngrijire, căi și urotrin în farmacii linii directoare. care poate avea un impact substanțial asupra calității îngrijirii în cadrul unui sistem.

"Inova și-a asumat un angajament față de academicieni, inclusiv sprijinind cercetarea [fostului director NCI] John Niederhuber [MD], care conduce Institutul de Medicină Translațională," Trump a spus, adăugând că nou-înființatul Inova Center for Personalized Health va fi dedicat avansării tratamentului cancerului și medicinii personalizate prin genomică.

"Este interesant și energizant să faci parte dintr-un sistem – cu mai puține constrângeri decât un centru desemnat de NCI – care are ca scop cercetarea clinică și îngrijirea remarcabilă a pacienților," el a spus.

WASHINGTON – FDA a lansat îndrumări propuse pentru supravegherea aplicațiilor medicale utilizate pe smartphone-uri și alte dispozitive mobile – dar ca să nu vă faceți griji, FDA lansează o plasă destul de mică.

Agenția a subliniat că îndrumările se aplică numai unui subgrup de aplicații medicale:

Cele care sunt utilizate ca accesoriu la un dispozitiv medical deja reglementat de FDA (de exemplu, o aplicație care permite unui profesionist din domeniul sănătății să facă un diagnostic specific vizualizând o imagine medicală dintr-un sistem de arhivare și comunicare a imaginilor pe un smartphone sau un telefon mobil comprimat); sau Cei care transformă un dispozitiv mobil de comunicații într-un dispozitiv medical reglementat utilizând atașamente, senzori sau alte dispozitive (de exemplu, o aplicație care transformă un smartphone într-un aparat ECG pentru a detecta ritmurile cardiace anormale sau pentru a determina dacă un pacient are o inimă atac)

"FDA are responsabilitatea sănătății publice de a supraveghea siguranța și eficacitatea acelor aplicații medicale mobile care prezintă un risc potențial pentru pacienți dacă aceștia nu funcționează conform intenției," Bakul Patel, consilier politic la Centrul FDA pentru dispozitive și sănătate radiologică (CDRH), a declarat într-o conferință telefonică de marți dimineață cu reporterii. Cu toate acestea, a adăugat el, "credem că abordarea noastră nu acoperă majoritatea aplicațiilor mobile."

De asemenea, FDA a eliminat deja o mână de aplicații medicale mobile, inclusiv ultrasunete bazate pe smartphone și aplicații de imagini mobile pentru utilizatorii de iPhone și iPad, a menționat Patel.

Ghidul solicită practic ca aplicațiile medicale mobile să fie supuse acelorași reglementări ca și o aplicație similară non-mobilă (de exemplu, un dispozitiv cu ultrasunete mobil ar fi supus acelorași reglementări ca un dispozitiv cu ultrasunete obișnuit). Aceasta include lucruri precum cerințele de etichetare, cerințele privind trimiterea înainte de comercializare și cerințele de raportare a evenimentelor adverse.

FDA nu a primit încă niciun raport de evenimente adverse legate de dispozitivele medicale mobile, potrivit purtătorului de cuvânt al CDRH, Peper Long.

Comentariile cu privire la recomandările propuse vor fi acceptate timp de 90 de zile, a spus FDA.

CUPERTINO, California, 14 ianuarie – Apelarea problemelor sale legate de sănătate "mai complex decât am crezut inițial," CEO-ul Apple, Steve Jobs, a anunțat astăzi că ia concediu medical de cinci luni de la companie.

Jobs, în vârstă de 54 de ani, a declarat în urmă cu nouă zile că o scădere majoră în greutate, care a dus la zvonurile despre reapariția tumorii sale neuroendocrine pancreatice cu celule insulare rezecate, a fost rezultatul unei probleme nutriționale nespecificate dintr-un tratament tratabil. "dezechilibru hormonal."

El a spus că dezechilibrul hormonal "mi-a „furat” proteinele de care corpul meu are nevoie pentru a fi sănătos. Testele de sânge sofisticate au confirmat acest diagnostic." El a spus că va continua să lucreze cu normă întreagă în calitate de CEO al companiei.

Acum, Jobs a spus într-o scrisoare către angajații Apple, caracterul complicat al stării sale, descoperit în cursul săptămânii trecute, indicând că ar trebui să-și ia concediu până la sfârșitul lunii iunie.

Jobs a suferit o rezecție Whipple modificată în 2004 pentru a elimina tumora.

Endocrinologii și oncologii pancreatici au comentat că lipsa de specificitate de la Jobs a făcut imposibilă interpretarea naturii precise a stării sale.

"Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți vara asta," Jobs le-a spus angajaților săi astăzi.

CUPERTINO, California, 5 ianuarie – Odată cu viitorul uneia dintre cele mai pline de farmec ale națiunii, pe prognostic, Steve Jobs, cofondatorul și directorul executiv al Apple, a anunțat astăzi că nu moare – zvonuri și apariții contrare.

Jobs, în vârstă de 54 de ani, considerat esențial pentru faimoasa abordare corporativă inovatoare a Apple, a declarat într-o declarație că pierderea sa în greutate vizibilă din ultimul an provine dintr-o nespecificată, dar tratabilă "dezechilibru hormonal" care a dus la o "problemă nutrițională."

Jobs, care a suferit o rezecție pancreatică Whipple modificată în 2004 pentru a îndepărta o tumoare neuroendocrină cu celule insulare, a declarat că se așteaptă să recâștige greutatea pierdută în câteva luni după ce a fost supus tratamentului.

Între timp, conform scrisorii sale postate pe site-ul Apple, el intenționează să continue să lucreze cu normă întreagă în calitate de CEO al companiei.

Locurile de muncă au apărut din ce în ce mai slabe și slabe în aparițiile publice în 2008. Observatorii din industrie au schimbat speculații de luni întregi despre acest motiv, concentrându-se în mare măsură pe posibilitatea ca tumoarea sa neuroendocrină să reapară. Jobs a negat în repetate rânduri că ar avea probleme de sănătate.

Zvonul a început să lucreze peste program la jumătatea lunii decembrie, când Apple a anunțat că un vicepreședinte al companiei va da discursul principal la conferința anuală Macworld, programată pentru această săptămână.

Jobs a oferit în mod tradițional principiul, deși compania a mai spus că își reduce rolul în cadrul evenimentului și se va retrage cu totul după acest an.

Cu toate acestea, blogosfera a plin de speculații că sănătatea lui Jobs a forțat mutarea.

În scrisoarea sa, Jobs spunea că spera că dezvăluirea sa va înăbuși zvonurile.

Cu toate acestea, a dat puține detalii despre starea sa. Unele tumori neuroendocrine pancreatice sunt maligne; unele nu sunt.

"După cum știți mulți dintre voi, am pierdut în greutate de-a lungul anului 2008. Motivul a fost un mister pentru mine și medicii mei. Acum câteva săptămâni, am decis că a ajunge la cauza principală a acestui lucru și a-l inversa trebuie să devină prioritatea mea nr. 1," spunea scrisoarea.

"Din fericire, după teste ulterioare, medicii mei cred că au găsit cauza – un dezechilibru hormonal care mă „jefuiește” de proteinele de care corpul meu are nevoie pentru a fi sănătos. Testele de sânge sofisticate au confirmat acest diagnostic."

Jobs a încheiat spunând că nu va mai avea niciun comentariu cu privire la starea sa de sănătate.

Endocrinologii și oncologii pancreatici la care a ajuns MedPage Today au fost reticenți în a specula "dezechilibru hormonal" fără mai multe informații.

Elizabeth Holt, MD, endocrinolog la Yale, a spus că este "intrigat" când a citit despre declarația lui Jobs în mass-media.

"Cea mai bună presupunere a mea este că nu absorbea substanțele nutritive din dieta sa, deoarece îi lipseau enzimele pancreatice necesare pentru a-și digera mâncarea," a scris ea printr-un e-mail.

"Acest lucru se poate întâmpla dacă o mare parte a pancreasului este îndepărtată în timpul intervenției chirurgicale."

Un alt endocrinolog, Adrian Vella, MD, al Clinicii Mayo, a fost de acord că procedura Whipple ar fi putut lăsa Jobs cu anomalii digestive.

"Depinde de amploarea rezecției," el a spus.

Deficiențele enzimelor digestive îi fac pe pacienți vulnerabili la modificările dietei, afectând absorbția nutrienților și potențial ducând la pierderea în greutate, a spus dr. Vella.

"Celălalt lucru de luat în considerare este că rămășița pancreatică ar fi eșuat," el a adăugat.

Pe de altă parte, a spus el, aceste explicații ar fi fost primele posibilități luate de doctorii lui Jobs. Deoarece aparent a durat mult până la diagnostic, Dr. Vella a sugerat că problema poate să nu fie legată de operația anterioară.

El a refuzat să speculeze posibilitățile fără informații mai specifice.

Jobs a fost diagnosticat inițial cu tumoare cu celule insulare la sfârșitul anului 2003, dar a întârziat tratamentul chirurgical până la sfârșitul lunii iulie 2004. Știrile din acel moment sugerează că Jobs era sceptic în ceea ce privește medicina obișnuită și dorea să încerce mai întâi medicina alternativă.

CHICAGO – De ani de zile, pagerul și telefonul mobil au chemat radiologii de gardă la camera de urgență. Acum acest salt în tehnologie: o aplicație iPhone care permite radiologilor să diagnosticheze un pacient de la distanță, oriunde s-ar afla.

Folosind o aplicație iPhone de 20 USD numită OsiriX, radiologii au făcut diagnostice corecte de apendicită în 124 din 125 de tomografii computerizate (CT) scanate, Asim Choudhri, MD, de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, și colegii au raportat aici la reuniunea Societății Radiologice din America de Nord.

Share in
Tagged in