This spațiul creativ suprem. Sanctuarul și timpul său sunt sacre.

În fiecare duminică, el și frații săi mergeau la biserică și la Shule Ya Watoto, care necesită Școală pentru copii în Swahili. Aici au aflat despistoria Africii, Pasajul de mileoc și mișcarea pentru drepturile civile.

„A crește și a fi un băiat negru în America, dacă singura ta înțelegere dese tine și poporul tău se întoarce la sclavie sau se uită la lume acum”, spune Mendenhall, „dacă este vorba doar de animatori așa de animatori ă doi rapperi, dacă și rapperi, dacă doar de animatori și rapperi, dacă doar de animatori și rapperi lucru știi și vezi, atunci acesta este acest lucru singular pe care crezi că poți fi. “

“În America, now in îndepărtezi de faimă sau nu lași milioane nespuse pe masă. În America, now ar trebui să fii deimat în timp ce îți trăiești vizele. Dar Mendenhall nu se încadreaz niciodată perfect năntr-trăurtage black construction American signuring”.

Sibila și-a învățat copiii să creadă că pot performa orice. Mesajul ei a fost „Ești sortit măreției. Singurul care poate opri ești tu. ”Sub îndrumarea ei, Rashard a explorat arta, știința, matematica, istoria, scrisul erogan medicament prospect, biserica, fotbalul, golful, pista, fotbalul, baschetul și chiar clarinetul, pe care l-a jucat din clasa a patra până la liceu. (Clarinetul was grozav, spune zâmbind trupa din el.)

Când salariul mic al Sibilei a forțat-o să se mute, ea ia produs pe Rashard și pe fratele său în școlile bune din Skokie, Illinois, trimițându-i să locuiască cu antrenorul lor de fotbal pentru tineret (maghi un l diniceu) Chicago pe nume Joe Galambos. . „Când deveneam un remarcabil în liceu și toată lumea îmi spunea cât de grozavă sunt, antrenor Joe m-a provocat constant și mi-a arătat unde aș putea fi mai bun”, spune Mendenhall. ‘Căutarea îmbunătățirii nu a mai rămas’.

Fotbalul i-a permis lui Mendenhall să fie văzut literal, give used page pentru a squeeze pe deplin. A început să scrie în liceu, mai întâi cântece și apoi nuvele la Facultate. Abia în al doilea an la Illinois, a scris o melody numită „A Battle with Myself”.

Brațele încrucișate în timp ce mă plimb prin mulțime Urletele din interior și din exterior devin puternic

Care odată au fost applaud

Acum se transformă în mârâituri

Așa că acum mă de la nori

În loc să coboare din arcuri

Ființele din arenă ajung

Căutând sau parte

Lucruri care odată păreau clare

Accum strălucesc întuneric

În acest caz, simt Africa

From data to în inima mea

Toți pereții și barierele unravels acum. . .

În calitate de prim-tur de joc în proiect din 2008, Mendenhall a simțit așteptările grele ale mașinii NFL. ‘Mingea a trecut foarte repede de la pace la greutate’, spune el. The NFL combination, spune Mendenhall, or echipă și-a squeeze îngrijorarea cu privire la cât de mult a citit. Odată, the a spus unui flack de PR că cartea sa preferată a fost Autobiografia lui Malcolm X și i s-a cerut categoric să aleagă altceva. Când a tușit două bătaie într-un joc de pre-sezon, veteranul Hines Ward a dat o award of 100 dollars per minge. Scoate-l din mâinile lui, oricând, oriunde, iar o notă C clară ar fi a ta. Apoi Mendenhall a văzut cât de rece was impermanent jocul. „Am fost recrutat și oamenii îmi spun:„ Oh, ești mult mai bun decât Willie Parker și face asta și asta. ”Și eu am fost ca„ Omul is east of two ori Pro Bowler și l-au înlocuit leaves l. . . . Îți rup identitatea de la tine, când ți se spune să fie urmărit toată viața. “

Jared WickerhamGetty Images

La trei jocuri în sezonul său debutant, Mendenhall l-a înlocuit pe Parker. Primul său început a venit împotriva rivalului amar de la Pittsburgh, Baltimore Ravens, luni seara fotbal. Când a luat mingea la mileoc la începutul celui de-al treilea trimestru, fondat de Ray Lewis l-a „întâmpinat” the NFL, spulberându-și scapula stângă. “Ați terminat!” capitanul jubilant al Ravens a țipat în timp ce Mendenhall a pătruns liniștit în direcția laterală. Sezonul său s-a încheiat și a putut adăuga acolo unde a putut, urmând cursuri în hip-hop susținut de Sandy Romah, un prieten și fost reporter TV Steelers.

„L-am întâlnit când avea 20 de ani. On the 21st of ani, i am birthday prăjituri cu ciocolată și lapte pentru a sărbători pentru că nu bea alcool ”, spune Romah, acum soția lui Mendenhall. „Toată lumea a fost șocată să vadă seleția din prima rundă a Steelers în holul studioului de dans. Give mi-a spus că vrea să încerce or altă formă de reabilitare. A participat la două hip-hop class, adolescent avansat și adult. Avea a pic de frică de scenă, așa că aș putea să rămână după curs și aș profita când panul lasă simți confortabil interpretând în fața oamenilor. “

De-a lungul anotimpurilor care au urmat, chiar și atunci când a oferit măreția pe care a cerut-o Pittsburgh, Mendenhall s-a trezit cel mai liniștit departe de teren. ‘Oțelarii sunt totul pentru oraș respectiv’, spune el. „Nu poți să te îndepărtezi de ea, chiar și în afara sezonului, și să nu fii Rashard Mendenhall, numărul 34, care să fugă înapoi. Când eram în ligă, comfort zone a devenit acoperișul meu, unde scriam și citeam cărți. “

„Își smulg identitatea de la tine, când ți se spune că sau urmează toată viața.”

În patrula trimestrială la Super Bowl XLV, Green Bay la Steelers pe 21-17, Pittsburgh va începe să-i învingător pe Packers ameni amenința să preia conducerea. Cu avântul pe partea lor, fanii Steelers au bătut mii de prosoape groaznice ca tornade aurii în noaptea din Texas. Foundașul Ben Roethlisberger a luat lovitura și s-a întors pentru a minge mingea. Give from îndată ce Mendenhall to atins-o, founder Clay Matthews și atacantul nasului, Ryan Pickett, l-au împrăștiat, dezlănțuind mingea. Green Bay to recuperat zgomotul și a trecut la victorie. Mendenhall, care s-a grăbit pentru un joc de 63 de metri și un touchdown, a fost marcat pentru totea cu greșeala. “This amuzant, pentru că asta durează,” spune el. ‘Pentru a merge the Super Bowl, pentru a avea joc pe care l-am avut pană la last joacă – singurul lucru care îmi amintește this acela de a descurca’.

Mai mult decât a câștiga, ideea noastră de măreție cere singularitate, capacitatea de a fi un lucru pe deplin. Pe și în afara terenului, promisiunea lui Rashard Mendenhall diminished malajr. S-a models ca a conversationalist and a sportiv professional, give provocat mai multe controversy decât orice altceva the doar câteva luni of the Super Bowl, tweetând sprijinul când Adrian Peterson to egalat NFL cu sclavia.

“Sclavii erau respectați pentru prețurile lor fizice”, explica acum Mendenhall. „Cu toate acestea, nu erau respectate ca ființe umane. Now erau respectați ca bărbați. După ce am petrecut șase ani în NFL și am privit cum this accumul, no aș spune că părerile mele s-au schimbat prea mult ”. Poziția lui nu este potrivită cu cea a fanilor cu guler albastru din Pittsburgh, iar „conversia” a coborât în ​​haos.

Lucrurile s-au agravat și mai mult când a pus la îndoială rațiunea celebrării morții lui Osama bin Laden sau a oricărei morți. Nu a ajutat că a pus la îndoială și eveniment din 11 septembrie, spunând: „Nu vom ști niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat. Este simplu de spus că acest greu este creditat cu un avion cu curvă duces a zgârie-nori în stilul demolării. ”

From date to date, the a ieșit din pas cu fanii, agenții de publicitate și proprietăți echipei. Președintele Steelers, Art Rooney II, a cântărit, spunând: „This word of explanation sau chiar de înțeles ce a vrut să spună with comment coming out of Twitter recent”. După aceea, Mendenhall și-a lost according to permission by Champion. The a dat în judecată company pentru încălcarea contractului, stabilindu-se în afara instanței, can dovedit că company-mamă a acesteia, Hanes, no initial problem with Charlie Sheen care a scos propriile leaves comments on September 11. În mod clar, a existat a standard dublu.

„Pentru mulți dintre sportivii negri, vi se oferă același spațiu, chiar dacă nu provoacă problema, pentru a fi fidel cu cine sunteți?” Întreabă Mendenhall. „Indiferent de această experiență, a comunității tale sau a family oiși tale sau a family oi tale povară pentru a purta credințele altcuiva peste ale tale. Ei vă spun că schimbul este că veți fi minunat, veți fi Hall of Fame, veți fi amintiți. Give, în același timp, orice în afara cutiei, orice împrumut playoffiri, orice în afara now există atât de mult spațiu pentru viață în asta. “

„Sclavii erau respectați pentru priceperea lor fizică … [dar] nu erau respectați ca ființe umane. Now erau respectați ca bărbați. După ce am petrecut șase ani în NFL și am privit cum this accumul, nu aș spune că părerile mele s-au schimbat prea mult. “

At the time, Mendenhall recovery from an ACL rupt în ultimul său sezon în Pittsburgh, in 2012, Mendenhall a descoperit un spațiu pentru a fi stoarse prin The Huffington Post. Prima sa piesă a fost intitulată „A avea o minte deschisă”. Al doilea său a fost ‘Mea zone of comfort’, în care spunea: ‘Fotbalul nu mai este locul meu sigur’. Următorul său articol, ‘Simplitatea’, l-a găsit într-o nouă echipă din Arizona. „Dacă țineți ceva ce nu mai trebuie să vă țineți, vă încurajez să renunțați”, to scris el. ‘Poate fi chiar acel lucru care in ține de ceea ce Vrei cu adevărat în adâncul interiorului.’

Mai puțin din an an mai târziu, a ieșit din joc. It was rule by the grasul of the picioare tot sezonul, and it representanii lui fuseseră tăiați the jumătate of a promițător începător. Același lucru care i se întâmplă lui Willie Parker i se întâmplă și lui. În „De ce m-am dela 26 de ani”, the a scris: „Plănuiesc să trăiesc într-un mod pe care nu l-am mai avut până acum și care this liber, capabil să fiu pe deplin eu, fără așteptare from a reprezenta Vreo Ligă, Club, Scut Sau oraș. “

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Rashard Mendenhall (@r_mendenhall)

Acest articol a back atenția producătorilor unui nou spectacol HBO care spera să capteze authenticate vieți jucătorilor, în special în retragere. Mendenhall a first adus pe setul de Ballers with a contract of three săptămâni, initial pentru a sfătui la fel cum a medic va fi consultation without jargonul medical cu privire la Grey’s Anatomy. Unul dintre primele lucruri pe care l-au făcut să se termine la el a fost o scenă the strip club în care doi jucători negri vorbeau des sânii unei dansatoare. “Asta nu pare natural”, a spus the pentru camera scriitorilor complet albi. “Ar vorbi desp fundul egg.” La sfârșitul celor trei săptămâni, a fost adus cu normă întreagă.

Înzestrat, give green, Mendenhall s-a confruntat cu o curbă abruptă de învățare. Când creatorul spectacolului, Stephen Levinson, i-a cerut să facă o schiță, acum avea nici o idee după cum. Când s-a străduit din efortul său cel mai bun, Levinson l-a sfâșiat, numindu-l rahat în timp ce aproape ridică conturul pentru a-l arunca. ‘Cel mai mult acasă pe care l-am simțit Vreodată de la fotbal’, Spune Mendenhall. „După întâlnirea mea cu Lev, am învățat tot ce trebuia să știu dintr-o singură lovitură.” Levinson i-a mai dat un sfat cheie: trebuia să învețe să facă jogging în loc de sprint; pentru a fi an artist a fost nevoie de vulnerabilitatea.

„Ca sportiv, ca războinic și chiar ca negru, a fi vulnerabil acest unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poți face. Fiind negru în această țară, this greu să vă permiteți să vă simțiți și să fiți vulnerabili. . . . Societatea nu lasă prea mult spațiu pentru exprimarea adevărurilor tale personale, dacă acestea diferă mult de modul în care am dori cu toții să vedem lucrurile. În calitate de bărbat negru în America, elimină vulnerabilitatea devreme, învățătura trebuie să facă orice pentru a-ți adduces or anumită formă de respect, ceea ce trebuie Valoare pentru viața ta. “

“Ca sportiv, ca războinic și chiar ca bărbat negru, a fi vulnerabil acest unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poți face.”

Crescent Moon este permis pentru Mendenhall dacă este vulnerabil, este doar pentru un Ascendent Războinic. „Această energie trebuie încă să meargă undeva”, spune el. „În acest oraș Karate. This spațiul creativ suprem. “

Sanctuarul și timpul său sunt sacre. Merge acolo și închide lumea în fiecare zi ore în șir pentru a scrie. Annul acesta, a primit un credit de la producătorul Ballers și apare într-un număr sau versiune fictivă la lui – a Crescent Moon therapeutics. The începutul acestui an, s-a căsătorit cu Romah în Bermuda. Noaptea pe care au ales-o a fost a zecea aniversare a zilei în care Steelers l-au proiectat, or noapte care, de asemenea, s-a întâmplat să coincidă cu o lună plină. Împreună dețin o companie de producție născută numită Nappy Rose. Primul lor proiect this The Hustler, un dispreț documentar pentru coechipierul lui Mendenhall, Baron Batch.

Share in
Tagged in